Marvin van Veen

Marvin heeft als werkstudent al vanaf november 2018 meegedraaid op het kantoor van DOCFactory om relevante werkervaring op te doen die aansloot op zijn studie door o.a. te werken aan rapportages op HR-gebied. Hij was daarnaast nog erg druk bezig met het afronden van zijn master. Het voelde voor Marvin uiteindelijk zo goed en vertrouwd bij DOCFactory dat hij erg blij was met het aanbod om na zijn afstuderen te starten als Junior HR-adviseur. In de zomer van 2019 heeft hij zijn sociologische master Arbeid, management en Organisatie aan de Erasmus Universiteit voltooid en kon hierdoor vol enthousiasme beginnen aan zijn loopbaan.

De interesse voor het vakgebied van HR is ontstaan tijdens zijn bestuursjaar op de universiteit bij UniPartners Rotterdam en hij wilde hierin graag meer ervaring opdoen. Het leren zal daarom niet stoppen na het afronden van zijn studie, omdat DOCFactory een groeiend bedrijf is, de HR-afdeling zal hierdoor steeds weer moeten anticiperen op deze nieuwe ontwikkelingen. Tevens zit de manager Bedrijfsvoering, Bianca van de Noort, al jaren in dit vak, waardoor hij ook veel van haar zal gaan leren. Al met al wordt deze nieuwe fase in zijn leven een periode vol nieuwe ervaringen!

Marvin haalt veel energie uit sport en hangt hieraan een motto dat hij op veel situaties in zijn leven kan toepassen: ‘Quitting is not an option!’

Nieuws

20.09.2019 Referentie Yakult

Op verzoek van Yakult Europe BV heeft DOCFactory tijdelijk de dagelijkse nieuwsmonitoring, wekelijkse wetenschappelijke nieuwsmonitoring en maandelijkse productmonitoring verzorgd.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

21.06.2019 Referentie BEL Combinatie

In opdracht van de BEL Combinatie, de gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, heeft DOCFactory archieven geselecteerd, bewerkt, beschreven en materieel verzorgd, zodat ze konden worden overgedragen en aan het publiek ter beschikking worden gesteld. 

Het betrof de archieven van de gemeenten Laren en Blaricum, met als looptijd 1990-1999, die in 2019 dienden te worden overgebracht naar het Streekarchief Gooi en Vechtstreek.
Lees meer

08.05.2019 Archiefdagen 2019 in Gouda

Jaarlijks organiseert KVAN/BRAIN in samenwerking met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals* de Archiefdagen. Dit jaar vinden de dagen plaats in Gouda.
Lees meer