Marvin van Veen

Marvin heeft als werkstudent al vanaf november 2018 meegedraaid op het kantoor van DOCFactory om relevante werkervaring op te doen die aansloot op zijn studie door o.a. te werken aan rapportages op HR-gebied. Hij was daarnaast nog erg druk bezig met het afronden van zijn master. Het voelde voor Marvin uiteindelijk zo goed en vertrouwd bij DOCFactory dat hij erg blij was met het aanbod om na zijn afstuderen te starten als Junior HR-adviseur. In de zomer van 2019 heeft hij zijn sociologische master Arbeid, management en Organisatie aan de Erasmus Universiteit voltooid en kon hierdoor vol enthousiasme beginnen aan zijn loopbaan.

De interesse voor het vakgebied van HR is ontstaan tijdens zijn bestuursjaar op de universiteit bij UniPartners Rotterdam en hij wilde hierin graag meer ervaring opdoen. Het leren zal daarom niet stoppen na het afronden van zijn studie, omdat DOCFactory een groeiend bedrijf is, de HR-afdeling zal hierdoor steeds weer moeten anticiperen op deze nieuwe ontwikkelingen. Tevens zit de manager Bedrijfsvoering, Bianca van de Noort, al jaren in dit vak, waardoor hij ook veel van haar zal gaan leren. Al met al wordt deze nieuwe fase in zijn leven een periode vol nieuwe ervaringen!

Marvin haalt veel energie uit sport en hangt hieraan een motto dat hij op veel situaties in zijn leven kan toepassen: ‘Quitting is not an option!’

Nieuws

14.11.2019 Referentie HTM

In opdracht van HTM heeft DOCFactory het historisch archief materieel verzorgd, geordend en via een inventaris toegankelijk gemaakt. Doel was het historisch archief over te brengen naar het Haags Gemeentearchief.
Lees meer

31.10.2019 Referentie audit bij gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory een audit uitgevoerd met als doel het gemeentelijke digitale informatiebeheer te evalueren en, indien nodig, aan te passen. DOCFactory heeft hiervoor gebruik gemaakt van de RODIN-standaard.
Lees meer

28.10.2019 Referentie Stadsarchief Breda

Stadsarchief Breda beschikt over een uitgebreide beeldcollectie en wil deze graag online met het publiek delen. Randvoorwaarde is dat auteursrechten van de getoonde werken goed geregeld zijn.
Lees meer

20.10.2019 Overdracht historisch archief HTM aan Haags Gemeentearchief een feit

Op 18 oktober jl. vond tijdens een bescheiden bijeenkomst in de Haagse tramtunnel de officiële overdracht plaats van een deel van het historische archief van HTM aan het Haagse Gemeentearchief.
Lees meer

20.09.2019 Referentie Yakult

Op verzoek van Yakult Europe BV heeft DOCFactory tijdelijk de dagelijkse nieuwsmonitoring, wekelijkse wetenschappelijke nieuwsmonitoring en maandelijkse productmonitoring verzorgd.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer