Hans Wester

|

Senior adviseur en projectmanager

Na zijn studie kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht is Hans via een traineeship met informatiemanagement in aanraking gekomen. Hans is tijdens zijn traineeship gedetacheerd bij de Politieacademie waar hij begon als medewerker DIV en uiteindelijk coördinator werd. Hans was verantwoordelijk voor o.a. de dagelijkse aansturing van de afdeling, adviseren van directie inzake informatiebeheer en de transitie van het informatiebeheer van de Politieacademie naar de Nationale Politie. In deze periode heeft Hans een opleiding verandermanagement gevolgd.

Bij de Politieacademie is Hans in aanraking gekomen met DOCFactory. Deze samenwerking beviel zo goed dat Hans de overstap maakte. Als senior adviseur voert Hans uiteenlopende projecten uit, zoals het opstellen van o.a.: selectielijsten, informatie beheerplannen, DSP’s, kwaliteitssystemen en businesscases voor de aansluiting op e-depots voor opdrachtgevers binnen rijksoverheid, gemeenten, ZBO’s en gemeenschappelijke regelingen. Daarnaast is Hans projectmanager voor advies- en bewerkingstrajecten van DOCFactory.

Hans is creatief, oplossings- en resultaatgericht. Hij haalt veel voldoening uit het aanpakken van (complexe) vraagstukken en het bedenken van pragmatische oplossingen in samenwerking met de opdrachtgever.