Uitvoering

Uitvoering van informatiemanagement

Voor het uitvoeren van het informatiemanagement zorgen wij ervoor dat de juiste personen op de juiste tijd over de juiste informatie beschikken. Informatie dient georganiseerd te worden voordat het binnen een bepaalde context betekenis heeft.

Wanneer u de informatie beschikbaar wilt maken om voor uw organisatie te laten werken, bent u bij DOCFactory aan het juiste adres. Onze mensen ‘maken meters’, of nu gaat om letterlijke papieren meters of digitale meters: wij zorgen ervoor dat uw bestanden zijn geordend, conform wet- en regelgeving, bewerkt en, indien nodig, klaar staan voor overbrenging naar een archiefbewaarplaats. De professionals van DOCFactory zijn breed inzetbaar en kunnen het bewerkingstraject van het begin tot aan het einde uitvoeren. Dit betekent dat er werknemers zijn voor de praktische werkzaamheden, maar ook voor de coördinatie en begeleiding van het team en het traject.
Wij erkennen als geen ander het belang van een efficiënt informatiebeheer. Hieronder valt de ordening, toegankelijkheid en terugvindbaarheid voor analoge en digitale bestanden, waardoor informatie voor u werkt en een smeermiddel van de organisatie is.

De trends en ontwikkelingen

Met creatieve oplossingen haken wij in op de veranderingen in het vakgebied en de technologie. Hierbij spelen wij in op de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals artificial intelligence en big data. We structureren informatie, ontwikkelen databases/algoritmes die alle informatie aan elkaar knopen en via een zoekfunctie (de resultaten verfijnt middels filters) digitaal doorzoekbaar maakt. Is er leven na papier?