Detachering

Detachering door DOCFactory

Iedere organisatie heeft van tijd tot tijd behoefte aan tijdelijke inzet van personeel. Bijvoorbeeld als één van uw medewerkers voor een korte periode uitvalt of als u uw eigen mensen wilt ontlasten. Ook worden soms projecten opgestart die op tijdelijke basis bemensing verlangen.

Het is geen geheim dat goed personeel schaars is en dat het inwerken van onervaren mensen veel van uw kostbare tijd vraagt. DOCFactory ondersteunt u graag met voldoende ervaren personeel dat snel inzetbaar is en bij uw organisatie past. Matching is daarin voor ons een belangrijke voorwaarde. U profiteert zo maximaal van de ervaring van de mensen van DOCFactory.


NYSE Euronext

NYSE Euronext Amsterdam kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 17e eeuw. Vanuit dit verleden heeft de beurs een omvangrijke historische collectie aan archiefbescheiden opgebouwd...

lees referentie »

Wij helpen u graag, of het nu gaat om digitale of analoge informatie. Ook als de informatie toegankelijk is gemaakt en wordt bewaard in uiteenlopende systemen als SharePoint of netwerkschijven zijn wij u graag van dienst. Neem contact met ons op voor meer informatie.