Sabine Broeke

|

Informatiespecialist

Sabine heeft in 2006 de bachelor Nederlandse Taal & Cultuur behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft ze Journalistiek gestudeerd aan Universiteit Leiden en een redactiestage gelopen op het gebied van cultureel erfgoed. Sindsdien houdt zij zich graag zo nu en dan bezig met tekstredactie/-schrijven. Zij is transparant en inlevend.

De afgelopen jaren heeft Sabine tevens in de uitgeversbranche ervaring opgedaan in administratie, abonnementenbeheer en content management, met plezier voor culturele tijdschriften en vele publieks- en vakbladen. Van mode en snelle auto’s tot de kunst van het glasblazen of het bakkersvak: waar ook maar een blad voor is, dat heeft zij in haar handen gehad. De overgang van stapels papieren antwoordkaartjes naar een compleet digitale klantomgeving heeft zij van dichtbij meegemaakt.

Nieuwsgierig naar de meest uiteenlopende onderwerpen struint Sabine graag in (online) archieven, musea en antiquariaten. Zij houdt zowel van diepgrondig onderzoek als praktisch en resultaatgericht zaken op orde maken. Al langere tijd zocht zij naar mogelijkheden om hier professioneel een grotere bijdrage aan te leveren. Ze is dan ook blij met haar plek in het team van DOCFactory.