Hans Everink

|

Informatiespecialist

Na het volgen van een economische en administratieve opleiding is Hans begonnen bij Thales waar hij 29 jaar lang met plezier heeft gewerkt in verschillende functies. Voorbeelden zijn de eindredactie van documenten, bijhouden projectdocumentatie en het beheer van afdelingsarchieven. In de loop van zijn dienstverband bij Thales werd hem gevraagd de informatievoorziening als vak op te pakken binnen het Bedrijfs Informatie Centrum. Hans besloot de IDV1 aan de GO te gaan volgen en is sindsdien “helemaal op zijn plek” in de wereld van documentmanagement.

Na Thales maakt Hans een uitstapje naar de DIV bij de regiopolitie Oost-Nederland, alvorens bij DOCFactory aan de slag te gaan, waar hij zowel projecten in dynamische als historische archieven bij rijksoverheid, gemeenten als bedrijfsleven uitvoert.

Wat Hans aanspreekt is de afwisseling van werkzaamheden en werkplekken, waar klantgerichtheid uiteraard voorop staat. In zijn werk is Hans accuraat, gestructureerd en planmatig waarbij hij de contacten met collega’s en klanten niet uit de weg gaat schuwt. Samenwerken staat hoog in zijn vaandel!

Hans zijn motto is: Structuur brengt hoe dan ook efficiency.