Erik Rovers

Erik Rovers

|

Senior informatiespecialist

Erik studeerde Maritieme Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Vervolgens ging hij als vrijwilliger aan de slag op de afdeling Informatiebeheer van het Maritiem Museum Rotterdam. Daar  hield hij zich bezig met het ontsluiten en registreren van maritieme collecties, waaronder boeken, fotoalbums en tijdschriften en kwam zodoende  in het vak informatiemanagement terecht.

Als senior-informatiespecialist heeft Erik ervaring opgedaan binnen het overheidsgebied en het bedrijfsleven. Zijn belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het coördineren van verschillende archiefbewerkingstrajecten, waarbij Erik zowel op tactisch als operationeel niveau een rol vervult. Als schakel tussen opdrachtgever en de collega’s op de werkvloer voelt hij zich het meest op zijn gemak.

Erik is gedreven, gemotiveerd en doelgericht, waarbij hij ook altijd oog heeft voor de menselijke kant en een goede werksfeer op een project.

Erik zijn motto is : Een goede sfeer geeft geen garantie op succes, maar in een slechte sfeer zul je zeker geen succes bereiken.