Ilse Cavalini

|

Informatiespecialist

Ilse volgde de bachelor grafisch ontwerp aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij richtte zich voornamelijk op diverse monoprint druktechnieken zoals zeefdrukken.

Ilse is een muziekfanaat, "outside the box” denker, optimist en oplossingen-puzzelaar met oog voor detail. Haar voorkeur is cases of dossiers van A tot Z uitpluizen, tussen de regels door diepgang en loopholes ontdekken en complexe zaken tot op de bodem uitzoeken. Ilse wil het verschil maken met een positieve instelling, persoonlijk contact en vertrouwen, in combinatie met deskundigheid. Precies zoals ze het zelf als klant ook zou willen ervaren. Wanneer ze creatief en zelfstandig kan werken, komt ze het best tot haar recht.

De afgelopen jaren was Ilse werkzaam bij de Belastingdienst/Toeslagen als toezicht- en bezwaarbehandelaar, onder andere als kinderopvangtoeslag (KOT) specialist, expert voor het subteam Specials en praktijkbegeleider. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan met het commercieel adviseren en ondersteunen van alle verkooppunten van T-Mobile.