Website van DOCFactory onder motorkap vernieuwd

29-04-2015

De website van DOCFactory is onder de motorkap vernieuwd, responsive gemaakt. Dat wil zeggen dat er één website is, die zichzelf automatisch aanpast aan het apparaat dat de bezoeker gebruikt. Daarbij maakt het niet uit of dit een desktopcomputer, een laptop, een notebook, een tablet, een phablet of een mobieltje is.
 
In elkaar schuiven
Uit de bezoekcijfers bleek dat steeds meer mensen de “gewone” website via tablet en mobieltje bezochten, terwijl de website hiervoor niet echt geschikt was. Besloten is om daarom de website “responsive” te maken om op die manier de bezoekers de meest optimale ervaring te bieden.
 
Voordeel van het aanpassen van de website is dat voor iedereen, ongeacht het apparaat waarmee hij of zij de website bezoekt, alle functies en informatie volledig beschikbaar zijn.
 
Misschien even wennen
Met name voor de bezoekers via de smartphone en tablet, zal het misschien even wennen zijn. Voor hen ziet de website er iets anders uit dan ze gewend waren. Zo staan de menu’s op een iets andere plaats dan bij de “oude” site het geval was.
 
De layout, zoals lettertype en kleurgebruik zijn niet veranderd, dus de website blijft herkenbaar en vertrouwd.
 
Meer weten? Bezoek onze website, www.docfactory.nl.