Nieuwe website van DOCFactory is live

19-05-2020

Vol trots presenteren wij onze nieuwe website. Hier stellen wij ons voor in een nieuw jasje met een moderne vormgeving, meer ruimte voor foto’s en in een iets groter, beter leesbaar lettertype. De website laat bovendien nog beter onze kernwaarden zien: pragmatisch ingesteld, klantgericht, uitgaande van de menselijke factor en gebaseerd op teamwork. Aan de hand van deze kernwaarden zijn wij in staat een breed palet van diensten en producten aan te bieden op het gebied van informatie- en archiefmanagement.

Via een overzichtelijk menu op de hoofpagina en aan de bovenkant van de webpagina’s zie je snel wat wij aan diensten en producten bieden. Met behulp van een pull down menu kun je een keuze maken, waarbij is gedacht aan zowel het overheidswezen als het bedrijfsleven. Voorbeelden betreffen detachering, archiefbewerking, advisering, management, auditing, kwaliteitssystemen en heritage. Middels de keuze “Referenties” laat de website zien welke organisaties naar tevredenheid gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening; aan de hand van eenvoudig toe te passen filters wordt nog duidelijker in welke context erkentelijke organisaties optreden als referent voor DOCFactory.

Over ons” laat de fundamenten van onze organisatie zien: de founders vertellen over de achtergrond van DOCFactory en elke collega introduceert zichzelf in een korte profielschets. Overigens zul je merken dat diezelfde collega’s in de foto’s en filmpjes op de website met veel plezier een hoofdrol vervullen, net zoals zij dit doen in onze projecten. Via de optie “nieuws” vind je het laatste relevante, actuele, nieuws.

Wij zoeken overigens nog nieuwe collega’s. Interesse om deel uit te maken van ons team? Klik dan op de keuze “vacatures” voor meer informatie.

Meer weten over DOCFactory? Je kunt contact met ons zoeken via de contactpagina.