DOCFactory 5 jaar jong

07-11-2015

Op donderdag 24 september jl. vierden we  ons eerste lustrum. DOCFactory bestaat inmiddels al weer vijf jaar.

Op 6 september 2010 richtten Monique Vermeulen, Laurens Verbeek en Michiel de Koning DOCFactory op. Informatie- en archiefmanagement,was en is hun ding. In een tijdsbestek van vijf jaar groeide DOCFactory uit tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers op wiens   expertise, creativiteit en meedenkend vermogen, altijd  een beroep kan worden gedaan.

Ter viering van het vijfjarige jubileum toog het voltallige team van DOCFactory op 24 september naar Rotterdam, om tijdens een fietstocht  deze bruisende stad  te verkennen. Hoogtepunten als de Euromast, New Orleans, hotel New York, het Museumpark en het Centraal Station werden moeiteloos verkend en bedwongen.

Vele Rotterdamse kennisfeitjes rijker werd na de verkwikkende fietstocht onder het genot van een hapje en een drankje een cursus “echt Rotterdams” gevolgd, hetgeen als een verrijking mag worden beschouwd van het gangbare  “DOCFactory vocabulaire”.

De dag werd afgesloten met een gezellig etentje in het centrum van Rotterdam. Monique, Michiel en Laurens werden door hun collega’s flink in het zonnetje gezet. Daar hoorde ook een cadeau bij: een uniek keramieke vaas, speciaal ontworpen voor het eerste lustrum. De vaas heeft een mooi plaatsje gekregen op het DOCFactory kantoor.

De unieke vaas