Anne Wellink

|

Informatiespecialist

Anne heeft haar master in Arts and Culture succesvol afgerond, met een specialisatie in digitale kunst en digitalisering. Haar passie voor archivering en digitalisering kreeg een impuls tijdens een boeiende stage bij de Universitaire Bibliotheken Leiden, waar ze het belang leerde van het behoud van cultureel erfgoed en het beheer van digitale collecties.

Naast haar academische prestaties heeft Anne diverse bestuurs- en leiderschapsposities bekleed. Als student-lid van het faculteitsbestuur van de faculteit Geesteswetenschappen in Leiden heeft ze bijgedragen aan de verbetering van het onderwijs en de studentenervaring. Bovendien heeft ze als penningmeester gewerkt bij de Leidse Kunsthistorische Vereniging en als assessor PR bij culturele studentenvereniging A.S.V. Prometheus.

Met haar kennis en ervaring is Anne enthousiast om bij DOCFactory bij te dragen aan de archivering van waardevolle informatie en documenten. Ze streeft naar het behouden en toegankelijk maken van erfgoed voor toekomstige generaties.

Motto: She believed she could, so she did