Rob van der Linden

Rob zijn eerste kennismaking met archieven was bij het ministerie van Defensie, bij de DIV van de Koninklijke Landmacht. Na het behalen van de diploma’s voor de opleidingen SOD I en II is Rob werkzaam geweest bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Provincie Zuid-Holland. In de jaren voorafgaand aan het dienstverband bij DOCFactory was Rob actief bij diverse Faculteiten en het Centraal Archief van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werken in de informatievoorziening en het digitaliseren binnen de informatiehuishouding geven hem veel voldoening.

Naast het werk voor DOCFactory is Rob in deeltijd werkzaam in het eigen familiebedrijf, een verkeersschool in Rotterdam, als rijinstructeur.

Het werken in het brede vakgebied dat DOCFactory bestrijkt ziet Rob als een mooie uitdaging met vele leermomenten en nieuwe ervaringen. Een uitdaging die hij met beide handen aanpakt.

Zijn motto is als rasechte Rotterdammer is: “niet praten maar poetsen!”

linkedin.com/in/rob-van-der-linden-2571a418a/

Nieuws

14.10.2019 Referentie audit bij gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory een audit uitgevoerd met als doel het gemeentelijke digitale informatiebeheer te evalueren en, indien nodig, aan te passen. DOCFactory heeft hiervoor gebruik gemaakt van de RODIN-standaard.
Lees meer

02.10.2019 Referentie Stadsarchief Breda

Stadsarchief Breda beschikt over een uitgebreide beeldcollectie en wil deze graag online met het publiek delen. Randvoorwaarde is dat auteursrechten van de getoonde werken goed geregeld zijn.
Lees meer

20.09.2019 Referentie Yakult

Op verzoek van Yakult Europe BV heeft DOCFactory tijdelijk de dagelijkse nieuwsmonitoring, wekelijkse wetenschappelijke nieuwsmonitoring en maandelijkse productmonitoring verzorgd.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer