Rob van der Linden

Rob zijn eerste kennismaking met archieven was bij het ministerie van Defensie, bij de DIV van de Koninklijke Landmacht. Na het behalen van de diploma’s voor de opleidingen SOD I en II is Rob werkzaam geweest bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Provincie Zuid-Holland. In de jaren voorafgaand aan het dienstverband bij DOCFactory was Rob actief bij diverse Faculteiten en het Centraal Archief van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het werken in de informatievoorziening en het digitaliseren binnen de informatiehuishouding geven hem veel voldoening.

Naast het werk voor DOCFactory is Rob in deeltijd werkzaam in het eigen familiebedrijf, een verkeersschool in Rotterdam, als rijinstructeur.

Het werken in het brede vakgebied dat DOCFactory bestrijkt ziet Rob als een mooie uitdaging met vele leermomenten en nieuwe ervaringen. Een uitdaging die hij met beide handen aanpakt.

Zijn motto is als rasechte Rotterdammer is: “niet praten maar poetsen!”

linkedin.com/in/rob-van-der-linden-2571a418a/

Nieuws

19.07.2019 Impressie DOCFactory zomerbijeenkomst in Louwman Museum

20 juni jl. vond de zomerbijeenkomst van DOCFactory in het Louwman Museum te Den Haag plaats.
Lees meer

26.06.2019 Referentie Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

In opdracht van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSDKRH) heeft DOCFactory met de RODIN-standaard een audit uitgevoerd, waarbij de gehele afdeling Informatiemanagement onder de loep is genomen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

21.06.2019 Referentie BEL Combinatie

In opdracht van de BEL Combinatie, de gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren, heeft DOCFactory archieven geselecteerd, bewerkt, beschreven en materieel verzorgd, zodat ze konden worden overgedragen en aan het publiek ter beschikking worden gesteld. 

Het betrof de archieven van de gemeenten Laren en Blaricum, met als looptijd 1990-1999, die in 2019 dienden te worden overgebracht naar het Streekarchief Gooi en Vechtstreek.
Lees meer

08.05.2019 Archiefdagen 2019 in Gouda

Jaarlijks organiseert KVAN/BRAIN in samenwerking met allerlei groepen van actieve archiefprofessionals* de Archiefdagen. Dit jaar vinden de dagen plaats in Gouda.
Lees meer

01.05.2019 Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman

In opdracht van de Stichting Fonds Anny Antoine - Louis Koopman heeft DOCFactory het archief het geïnventariseerd en geschoond.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer