Referentie Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam

Het GVB (Gemeentelijk Vervoersbedrijf Amsterdam) verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in de regio Amsterdam, Diemen en Duivenrecht.

Binnen GVB is het Railinfrabedrijf verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud aan de railinfrastructuur. Zij zorgen ervoor dat de trams en metro’s veilig en comfortabel kunnen rijden. Binnen Railinfrabedrijf zorgt de afdeling Projectbureau voor de uitvoering van de projecten.

Voor het helpen van de migratie van 1000+ documenten van een netwerkschijf naar een SharePointomgeving heeft het GVB DOCFactory ingeschakeld. Een deel van de informatie ontbrak echter, waardoor de medewerker van DOCFactory de taak kreeg om, in afstemming en in overleg, de ontbrekende sleuteldocumenten op te zoeken en een totaaloverzicht bij te houden. Tevens werd er een toets gedaan op de autorisatie van de documenten en de juiste versies van de bijlagen.

Het GVB is tevreden over de inzet van DOCFactory en het bereikte resultaat. De werkzaamheden werden in grote mate zelfstandig uitgevoerd. Er werd steeds goed gecommuniceerd over de voortgang en de planning. De samenwerking tussen het GVB en DOCFactory is naar tevredenheid verlopen.

 

Kees Schilder

Teamleider Staf 

Projectbureau RIB


Terug naar overzicht