Dominique Hermans

Senior adviseur

Sinds Dominique Hermans de hbo-studie Documentaire Informatievoorziening in 1995 afgerond heeft, is hij actief op het vakgebied van informatiemanagement en het bibliotheekwezen.

Als senior informatiespecialist, bibliothecaris, documentalist, archivaris, senior adviseur, Crkbo-geregistreerd docent, senior records manager én leidinggevende, heeft hij veel ervaring opgedaan op alle facetten van het vakgebied.

Dominique heeft diverse functies uitgevoerd zowel bij de overheid, als in de gezondheidszorg, chemisch sector, woningbouwverenigingen en vele andere organisaties.

Tot zijn werkzaamheden en expertises behoren o.a. het adviseren en begeleiden met betrekking tot uiteenlopende aspecten binnen informatie- en archiefmanagament. Voorbeelden zijn het opstellen en schrijven van beleidsplannen, handboeken (zoals voor kwaliteitszorg en informatiebeheer), het uitvoeren van nulmetingen en het begeleiden van organisaties bij de benodigde verandertrajecten (onder meer betreffende digitalisering).

Kenmerkend aan Dominique is zijn betrokkenheid, inlevings- en doorzettingsvermogen en het vermogen om anderen te motiveren.

Motto: “Kan niet bestaat niet.”