Ingeborg Versprille

|

Adviseur

Ingeborg heeft in haar loopbaan met veel plezier het informatievak in alle aspecten verkend als senior informatiespecialist en als adviseur. De basis hiervoor legde ze met de vakopleiding BDI (Bibliotheek en Documentaire Informatie). Haar belangstelling voor het digitaliseren van cultureel erfgoed en het (oude) boek resulteerde in het afronden van de Engelstalige Master Book and Digital Media Studies aan de Universiteit Leiden.

Ingeborg is veelzijdig en houdt van afwisselend werk. Ze heeft ervaring opgedaan bij de overheid (ministerie, gemeente), in de culturele sector, in Europese projecten, in het bedrijfsleven en bij beroeps- en brancheverenigingen. Hierdoor kan zij snel uiteenlopende organisaties doorgronden.

Als adviseur heeft Ingeborg diverse projecten begeleid op het gebied van informatievoorziening, -beheer en -beleid (met oog voor de uitvoering) en op het gebied van promotie en marketing, onder meer als organisator en dagvoorzitter bij evenementen.

Haar humor en enthousiasme zet ze graag in, ook in bestuurswerk, voorheen bij de KNVI, diverse sportverenigingen en tegenwoordig bij een Vereniging van Eigenaren.

Motto: "Als je de sprong niet waagt, kom je nooit verder" (Loesje).