Harold Pernot

|

Informatiespecialist

Na afronding van zijn opleiding HBO-BDI startte Harold als juridisch bibliothecaris bij Wladimiroff & Spong Advocaten en als Adviseur Archief bij CESMETEL.

Bij handelsinformatiebureau EDR economic data research en binnen de EDR Group gaf hij als bedrijfsanalist en privacyfunctionaris invulling aan de bedrijfsbrede omgang met persoonsgegevens. Als software configuratie manager bij NetEconomy was hij betrokken bij de ontwikkeling en documentatie van een  standaard softwareconfiguratie bibliotheek van bedrijfsregels voor het monitoren van bancaire transacties op mogelijke signalen van witwasactiviteiten.

Na een aantal jaren kwam het juridisch informatieveld wederom op zijn pad. Als juridisch bibliothecaris en projectleider implementatie bij Jongbloed Juridische Boekhandel was hij verantwoordelijk voor het uitrollen van het Juridica data- en bibliotheeksysteem bij kleine en middelgrote advocatenkantoren.

Sinds 2022 is hij bij DOCFactory wederom in het vakgebied documentaire informatievoorziening werkzaam.

Harold is een gedreven kracht en vaart wel bij het aanbrengen van structuur in processen en informatie. Hij is analytisch en nauwgezet, heeft de wil tot creëren en zoekt daarbij verbinding en verbanden.

Zijn motto door de jaren heen is: “Oprecht zijn in werk en leven dient ieder ander”.