Christel van der Steen

|

Informatiespecialist

Christel heeft altijd interesse gehad in het overzichtelijk houden en toegankelijk maken van informatie. Na een aantal jaren als secretaresse gewerkt te hebben, besloot zij om de deeltijdopleiding Informatiedienstverlening- en management te volgen om van deze interesse uiteindelijk haar beroep te maken.

Als informatiespecialist heeft Chirstel onder andere een digitale werkomgeving opgezet, waarvoor zij ook de gebruikersinstructies verzorgd heeft. Daarnaast heeft zij bij een andere opdrachtgever informatiebestanden geselecteerd, gecategoriseerd en gereedgemaakt, waarbij zij rekening hield met een goed te keuren wachtlijst.

Wat Christel leuk vindt in het werk als informatiespecialist is de afwisseling: geen opdracht is hetzelfde en overal doet zij weer zeer nuttige kennis en ervaring op. In haar vrije tijd beheert Christel het archief van haar familie en leest zij veel: haar grootste interessegebied is de geschiedenis van de 20e eeuw. Daarnaast houdt zij van fitness, speelt zij klarinet en is bezig Spaans te leren.

Haar motto is dan ook: "Je bent nooit te oud om te leren."