Adrienne Broeders

|

Adviseur

Adrienne studeerde "Health and Society" aan de Wageningen University & Research (WUR). Op zoek naar een meer toegespitst vakgebied kwam ze bij informatiemanagement terecht. In de afgelopen jaren heeft ze de opgedane kennis uit haar studie over de implementatie van projecten en procesverbetering toegepast in dit vakgebied.

Als informatiespecialist, records manager en adviseur heeft zij ervaring bij de overheid en het bedrijfsleven. Tot haar werkzaamheden behoren het implementeren en meehelpen ontwikkelen van een DMS, afdelingsprocessen opnieuw inrichten, adviseren over de (digitale) opslag van informatie en het schrijven van producten zoals een Beheersregeling, Handboek Vervanging, Inrichtingsplan (ISP) en Kwaliteitssysteem.

Adrienne houdt van afwisselende klussen met een uitdaging, werken met mensen, en van projecten waar men samen iets ontwikkelt.

Ook buiten het vakgebied is Adrienne actief: in het bestuur van een sportvereniging en in commissies op het gebied van sponsoring en het organiseren van activiteiten.

Haar motto: je moet dingen niet moeilijker maken dan ze zijn.