Annelies van Geyt

 

Na een opleiding in sociaal-pedagogische hulpverlening en een opleiding accountmanagement kwam Annelies terecht in de wereld van de documentaire informatievoorziening. Daarmee was haar interesse dusdanig gewekt dat Annelies besloot om de LARM-opleiding te volgen. Het afgelopen decennium heeft zij vele projecten uitgevoerd binnen het vakgebied bij de overheid, semi-overheid en het bedrijfsleven. Hierdoor heeft ze in de loop van de jaren een schat aan zeer gevarieerde ervaring opgebouwd. Annelies wordt gekenmerkt door 'hart voor de zaak' in combinatie met een no-nonsense mentaliteit. Nauwkeurigheid en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel ongeacht de aard van het werk. Daarbij bekijkt ze de zaak altijd vanuit verschillende standpunten om zo tot een voor iedereen praktische en werkbare oplossing te komen.

Haar motto: 'optimisme brengt altijd resultaat'

nl.linkedin.com/pub/annelies-van-geyt/11/530/291

Nieuws

15.01.2019 Referentie gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In opdracht van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft DOCFactory het archiefblok van de voormalige gemeente Bodegraven over de periode 1990-1999 geïnventariseerd, opgeschoond en materieel verzorgd met als doel overdracht naar het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

19.12.2018 Samen in 2018 en samen in 2019

De decembermaand is een periode van (zelf)reflectie. Dat geldt voor iedereen persoonlijk, maar ook voor DOCFactory als bedrijf.
Lees meer

11.12.2018 Referentie Luchtverkeersleiding Nederland

In opdracht van de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft DOCFactory in 2018 de nieuwe selectielijst vervaardigd. 

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer

26.11.2018 Referentie Kansspelautoriteit

De Kansspelautoriteit heeft DOCFactory verzocht de basis te leggen voor verdere digitalisering van de informatiehuishouding.
Lees meer

31.10.2018 Referentie Hoogheemraadschap van Rijnland

Het Hoogheemraadschap van Rijnland heeft DOCFactory verzocht de archieven van de waterschappen  De Oude Rijnstromen en Groot-Haarlemmermeer te inventariseren en materieel te verzorgen.

U treft de referentie aan onder de tab Referenties.
Lees meer